Imprimare

Actiune a angajatilor de pe ambulantele din tara, in memoria victimelor de la Galati

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti, dr. Alice Grasu, a declarat ca ambulantele din tara au claxonat pentru o jumatate de minut in memoria victimelor accidentului de la Galati, cand trei persoane aflate intr-o salvare - asistenta medicala, soferul si un pacient - au decedat, informeaza Agerpres.

Trei persoane au murit in urma unui accident produs intr-o comuna din judetul Galati, cand o ambulanta a intrat in coliziune cu un autotren. In urma accidentului, soferul ambulantei si pacientul din aceasta au murit, iar asistenta medicala din masina sanitara a fost grav ranita, ea decedand ulterior la Spitalul Judetean Galati.

Potrivit primarului comunei Barcea, Constantin Zamfir, ambulanta venea din localitatea Ivesti si transporta un batran de peste 70 ani pentru dializa la Spitalul Municipal "Anton Cincu" din Tecuci.

Potrivit sursei citate, ambulanta nu avea sistemele sonore si luminoase in functiune, a depasit neregulamentar doua autovehicule fara sa se asigure si s-a lovit de un autotren incarcat cu fier vechi.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Actiune-a-angajatilor-de-pe-ambulantele-din-tara_-in-memoria-victimelor-de-la-Galati_17729/

lauff lautf laurf