Imprimare

Masa chirurgicala, donata sectiei de Arsi a SJU Galati

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Sectia de Arsi a Spitalului Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei Galati a primit o masa chirurgicala de ultima generatie. Donatia vine din partea companiei ArcelorMittal Galati, a anuntat directorul de comunicare al combinatului, Dorian Dumitrescu, citat de Agerpres.

Masa de chirurgie respecta toate normele de calitate actuale, donatia incluzand si o pregatire a personalului cu specialisti din Europa de Vest. Echipamentul a fost instalat si este, acum, in folosinta.

"Eforturile noastre in privinta proiectelor de responsabilitate sociala se indreapta acum catre programe de sanatate publica si de educatie si nu catre sportul profesionist de care ne-am separat. Sunt bucuros ca, in ciuda constrangerilor financiare, am reusit sa achizitionam acest echipament si sa il donam spitalului", a declarat Bruno Ribo, directorul general al ArcelorMittal Galati.

Reprezentantii companiei si cei ai Spitalului Judetean au decis sa constituie un grup de lucru care sa evalueze necesitatile unitatii medicale in vederea derularii de noi proiecte de acest tip. "Multumim pentru donatie si pentru disponibilitatea de a continua acest parteneriat benefic intregii comunitati", a declarat Calina Lazarovici, directorul spitalului.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Masa-chirurgicala_-donata-sectiei-de-Arsi-a-SJU-Galati_17757/

lauff lautf laurf