Imprimare

Noua conducere pentru spitalele din Piatra Neamt si Buzau

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Conducerea din doua spitale judetene de urgenta s-a schimbat, informeaza Agerpres. Astfel, la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt au fost numiti in functia de manager, respectiv director medical Ioan Lazar si Alexandru Juncu.

"Daca ne uitam la sumele cheltuite de spital am crede ca este cea mai dotata unitate sanitara din tara dar in schimb este cea mai putin dotata. Banii publici nu au fost cheltuiti asa cum trebuie si promit, cu riscul de a supara pe unii sau pe altii, ca voi stopa acest lucru. Am date certe ca unii oameni politici si-au facut campanie electorala pe banii spitalului", a declarat Culita Tarata, presedintele Consiliului Judetean Neamt.

Noua echipa manageriala a spitalului a declarat ca prioritatea este dotarea unitatii cu echipamente medicale, concomitent cu stingerea datoriilor.

Pe de alta parte si SJU Buzau are o noua conducere. Potrivit presedintelui Consiliului Judetean, unitatea sanitara a acumulat arierate de peste 30 de milioane de lei.

"Secretarul general al CJ, Laurentiu Gavrila este noul presedinte al Consiliului de Administratie. Unitatea spitaliceasca a acumulat datorii de peste 30 de milioane de lei la furnizorii de medicamente si servicii si vom face tot posibilul sa o mentinem pe linia de plutire", a declarat Cristi Bagiu, presedintele CJ Buzau.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Noua-conducere-pentru-spitalele-din-Piatra-Neamt-si-Buzau_17771/

lauff lautf laurf