Imprimare

Problemele de la UMF Targu Mures incep sa se rezolve

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Problemele de la Universitatea de Medicina si Farmacie Targu Mures incep sa se rezolve, dupa cum a precizat prof. dr. Leonard Azamfirei, rectorul institutiei, citat de Agerpres.

"Vom incepe cursurile cu mai bine de 4.800 de studenti, dintre care aproape 900 sunt studenti in anul I, sunt boboci. Incepem cu ganduri bune, pentru ca se pare ca problemele din universitate incep sa se rezolve", a tinut sa precizeze rectorul UMF Targu Mures.

Per total, UMF Targu Mures a mers cu aceeasi cifra de scolarizare ca si anul trecut, inclusiv la linia in limba engleza, unde in anul I exista circa 50 de studenti straini.

"Avem aproape 50 de studenti straini in anul I si pentru fiecare an avem de asemenea 45-50 de studenti. Vin aici pentru ca sunt niste conditii de invatamant cu totul deosebite, comparativ cu alte centre si pentru ca avem un corp profesoral care isi face datoria, stie meserie si stie cum sa predea. Per total, am mers cu acelasi numar de scolarizare ca si in anul anterior", a declarat Azamfirei.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Problemele-de-la-UMF-Targu-Mures-incep-sa-se-rezolve_17795/

lauff lautf laurf