Imprimare

Spitalul din Buftea se redeschide azi

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie din Buftea se redeschide azi, dupa intreruperea activitatii sale ca urmare a HG 345/2011 prin care nu i s-a mai permis incheierea de contracte cu CAS Ilfov, informeaza Consiliul Judetean Ilfov, informeaza Agerpres.

Potrivit sursei citate, Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Buftea dispune de 60 de paturi, din care 50 pentru spitalizare continua si 10 paturi pentru spitalizare de zi, avand sectii de obstetrica ginecologie, de terapie intensiva si de neonatologie, laborator de analize medicale, laborator de radiologie si imagistica medicala.

Unitatea sanitara dispune de un ambulatoriu integrat in mai multe specialitati (cardiologie, medicina interna, chirurgie, obstetrica ginecologie, pediatrie, neurologie), dar si de un cabinet de diabet si boli de nutritie.

La deschiderea Spitalului de Obstetrica si Ginecologie din Buftea vor lua parte Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache, prefectul judetului Ilfov, Pencea Florentina, dar si oficialitati din cadrul Ministerului Sanatatii, se precizeaza in comunicat.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Spitalul-din-Buftea-se-redeschide-azi_17819/

lauff lautf laurf