Imprimare

Ministerul Sanatatii confirma ca taxa de Rezidentiat este 360 lei

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Ministerul Sanatatii confirma informatia oferita de secretarul de stat, Alexandru Rafila, de saptamana trecuta, conform careia taxa de participare la concursul de Rezidentiat 2012 pe post si pe loc in medicina, medicina dentara si farmacie a fost redusa de la suma initial propusa de 500 lei la valoarea de 360 lei/participant.

“Pentru acest an, organizatorii concursului au propus Ministerului Sanatatii o suma majorata, de 500 lei/participant. In urma sesizarilor primite, dar si a discutiilor purtate cu organizatorii si reprezentantii studentilor am stabilit o taxa redusa la valoarea de 360 lei/participant”, au declarat reprezentantii Ministerului Sanatatii.

Cuantumul taxei este stabilit prin Ordinul ministrului Sanatatii nr. 994/08.10.2012

In urma consultarilor cu reprezentantii universitatilor de medicina si farmacie, concursul de intrare in Rezidentiat va fi organizat anul acesta in data de 25 noiembrie 2012.

La fel ca anul trecut, concursul se va desfasura, descentralizat, in sase centre universitare din tara: Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Targu Mures, Timisoara si Craiova, pentru toate domeniile, respectiv medicina, medicina dentara si farmacie.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Ministerul-Sanatatii-confirma-ca-taxa-de-Rezidentiat-este-360-lei_17822/

lauff lautf laurf