Imprimare

Comunicat de presa - (2011-07-11) REF: Reabilitarea secţiilor de obstetrică şi n...

 

Reabilitarea secţiilor de obstetrică şi neonatologie din Spitalul de Obstetrică și Ginecologie Brăila.

 

Ministerul Sănătăţii a semnat contractul cu consorţiul câştigător pentru modernizarea secţiilor de obstetrică şi neonatologie din cadrul spitalului brăilean, astfel încât acestea  să se ridice la nivelul cerinţelor actuale şi a normelor europene.

Suprafaţa care va fi reabilitată este de 6037 m2.

Durata contractului este de 9 luni.

Vor fi realizate lucrări de arhitectură, instalaţii sanitare, instalații electrice curenți tari, instalații electrice curenți slabi (sonorizare, voce date, apelare asistentă, ceasoficare, TVCI, incendiu), instalații termice, instalații ventilare și climatizare, instalații de gaze medicale pentru oxigen, aer comprimat sau vid, precum și echipamente tehnologice aferente instalațiilor interioare.

 Valoarea totală a contractului este de 16,563,362.50 lei (TVA 24%) şi se realizează în cadrul Proiectului privind reforma sectorului sanitar – faza a 2-a, cu finanţare de la bugetul de stat, printr-un credit de la Banca Mondială şi Banca Europeană de Investiţii.

Lucrările de reabilitare sunt estimate să înceapă în luna iulie a acestui an şi se vor finaliza în primăvara anului 2012.

 

Serviciul de presă


Sursa http://www.ms.ro/?pag=62&id=9081

lauff lautf laurf