Imprimare

Comunicat de presa - (2011-04-07) REF: Mesajul ministrului CSEKE Attila cu ocazia Z...

Astăzi, 7 aprilie, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii adresez  un salut de respect pentru întregul corp medical din România.

Este o zi importantă pentru personalul din sistem  și vreau să urez tuturor angajaţilor multă putere de muncă, să îi asigur de respectul şi deschiderea mea la dialog.

Este un bun prilej, de asemenea, să discutăm despre sistemul sanitar românesc, să dezbatem problemele cu care se confruntă şi nevoile pe care le are.

În acestă Zi specială doresc să-i asigur pe cetăţenii acestei ţări că am convingerea că reforma sistemului de Sănătate era necesară şi nu va întârzia să-şi arate efectele atât de aşteptate.  Chiar dacă în aceste zile am luat nişte măsuri nepopulare şi grele, acestea erau necesare de mai mult timp pentru a eficientiza un sistem de Sănătate rigid şi închistat.

Împreună cu echipa din Ministerul Sănătăţii şi personalul medical vom face toate eforturile pentru a putea să ne ducem la capăt misiunea. Încrederea oamenilor este o piesă importantă în mecanismul reformelor şi sper ca răsplata să fie pe măsura aşteptărilor.

Cu toţii suntem conştienţi că avem un sistem sanitar care trebuie reformat. Vă invit să facem acest lucru împreună.

 

Cu respect,

 

CSEKE Attila,

Ministrul Sănătăţii


Sursa http://www.ms.ro/?pag=62&id=8964

lauff lautf laurf