Imprimare

Campanie ”Solidaritatea Sanitara” dedicata echivalarii studiilor asistentilor medicali cu postliceala cu studiile universitare

Adaugat in Noutati

Participă la cea mai amplă campanie dedicată echivalării studiilor asistenților medicali cu postliceală cu studiile universitare.

 

Dacă ești asistent medical cu studii postliceale, membru al unui sindicat Solidaritatea Sanitară, adresează-te liderului de sindicat Solidaritatea din unitate pentru a susține, prin semnătură, propunerile Federației ”Solidaritatea Sanitară”.

Dacă nu ești membru al ”Solidarității Sanitare” atunci descarcă formularul de strângere de semnături din atașament, convinge-ți colegii să semneze și trimite lista de semnături la sediul central al Federației ”Solidaritatea Sanitară” din București, Splaiul Independenței nr. 202A, et. 3, cam. 36, sector 6 și pe e-mail la adresa: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Echivalarea studiilor este solicitată pe fondul demarării proiectelor POSDRU de formare profesională a medicilor și asistenților medicali, în valoare totală de 40 milioane euro, fiind un moment oportun de implementare a unui sistem de formare a asistentelor medicale cu postliceală, angajate în sistemul sanitar public, sub forma unui traseu formativ care să asigure echivalarea cu studiile universitare. Această măsură poate fi impusă partenerilor Ministerului Sănătății pe aceste proiecte, respectiv universitățile, aceștia având la îndemână evaluarea competențelor pe care le are deja această categorie de angajate pentru a scurta traseele de formare (pe baza experienței noastre în domeniul formării profesionale fiind suficient un an de zile).

 

Fii activ! Participă la campania inițiată de Federația ”Solidaritatea Sanitară”!

lauff lautf laurf