Imprimare

Comunicat de presa: Inca un judet se alatura miscarii Solidaritatea Sanitara: judetul Alba

   Federația Solidaritatea Sanitară” din România anunță constituirea Sindicatului Solidaritatea Sanitară” Alba. Această reușită a salariaților contribuie la sprijinirea noul val de acțiune a angajaților din Sănătate pentru normalitate,  ce capătă un contur tot mai pronunțat la nivel național.

 

   Numeroși salariați din sectorul sanitar al județului Alba se alătură astfel efortului Federației Solidaritatea Sanitară” de a schimba modul în care se acționează pentru interesul salariaților din Sănătate. Ne bucură faptul că și acești salariați au înțeles că extinderea Comunității Solidaritatea Sanitară este singura cale de acțiune pentru modificarea sistemului sanitar, pe baza propunerilor experților din sistemul sanitar, în interesul comun al pacienților și al salariaților!

 

   Este evidentă amplificarea susținerii de care se bucură setul de propuneri  strategice al Federației Solidaritatea Sanitară, considerat de toți partenerii un lucru bine făcut. Miza acestor acțiuni o constituie efortul de creștere a calității serviciilor medicale acordate pacienților și a calității vieții profesionale a salariaților. Crearea unui mediu de lucru occidental în spitalele din România, care să contribuie la stoparea migrației și la întoarcerea colegilor din străinătate, este astfel din ce în ce mai aproape.

 

18.XI.2014                                                                                                                                                                      

                                                                                                      Biroul de presă

                                                                                                                                                                                     

lauff lautf laurf