Imprimare

Un nou sindicat se alatura miscarii Solidaritatea Sanitara: Sindicatul „Solidaritatea Sanitara” Obregia din Bucuresti

 Federația „Solidaritatea Sanitară” anunță înființarea  Sindicatului „Solidaritatea Sanitară”Obregia, felicitând salariații care s-au alăturat comunității celor ce luptă pentru normalitate în sectorul sanitar!

 

  Resimțind în mod acut necesitatea schimbării modului în care trebuie promovate drepturile salariaților, concomitent cu respectarea intereselor pacienților, numeroși salariați de la Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia din București au decis să-și ia soarta în propriile mâini, alăturându-se Comunității Solidaritatea Sanitară. 

 

  Valul tot mai mare de salariați care aderă la Mișcarea Solidaritatea Sanitară anunță zile grele pentru cei care tratează cu dispreț de ani de zile salariații din Sănătate și pacienții. Dorința de schimbare a fost accentuată de umilința suplimentară la care au fost supuși salariații prin intermediul pomenilor electorale, gesturi ce intenționează să mascheze discriminările salariale de care este afectat sistemul sanitar și, mai ales, necesitatea unui sistem echitabil de salarizare.

 

  Numărul tot mai mari de aderenți la această mișcare generează o presiune în creștere asupra decidenților sistemului sanitar de la toate nivelele, începând cu Ministerul Sănătății și terminând cu managerii unităților sanitare, pentru așezarea în cadre normale a activității salariaților. Valul de aderenți este valul schimbării, fiind compus din oameni care s-au săturat de dispreț și indiferență. El adeverește toate suferințele salariaților pe care le-am scos la iveală în ultimii ani, sprijinind totodată măsurile urgente pe care le-am propus. 

  

20.XI.2014                                                                                                                                                                        

                                                                                                      Biroul de presă

lauff lautf laurf